Geplaatst in Catalogus, Tupperware, Tupperware artikelen

Nieuwe producten in de lente/zomer catalogus 2018 – Tupperware #12

Per 5 maart is er een nieuwe lente/zomer catalogus. De nieuwe lente/zomer catalogus 2018. In deze nieuwe catalogus staan weer allemaal nieuwe producten. Ook staan er producten in, die terug zijn van weggeweest. En er zijn veranderingen, zoals een doos bij een product of de kleuren zijn veranderd of de samenstelling van het product is anders. Kijk je mee wat er allemaal nieuw is of verander is om er weer een mooie lente/zomer van te maken?

Terugblik op 2018

Micro Delight

Op pagina 10 kom je het eerste nieuwe product in de catalogus tegen. De Micro Delight. In deze blogpost schrijf ik over de Micro Delight met een recept erbij. Hier kan je een video bekijken van de Micro Delight. De prijs van de Micro Delight is €17,50.

 micro delight - nieuwe lente/zomer catalogus 2018

Kabeljauw in papillot

Nu met (cadeau)verpakking

De 101° Micro Gourmet en de Micro Minuut ontvang je nu is een doos als je ze besteld. Dit was voorheen niet. De 101° Micro Gourmet is te vinden op pagina 14 en de Micro Minuut op pagina 17.

101 microgourmet - nieuwe lente/zomer catalogus 2018 micro minuut - nieuwe lente/zomer catalogus 2018

Nieuwe CrystalWave

Op pagina 18 staat een nieuw product van de CrystalWave serie, de CystalWave verdeelbord. De prijs van dit bord is: €19,90.

crystalwave verdeelbord - nieuwe lente/zomer catalogus 2018

Grotere UltraPro

Voor het bereiden van grotere maaltijden in de oven of het braden van een hele grote kip is er nu de UltraPro 5,7 L. Deze past bij de UltraPro 3,3 L en 1,2 L deksel. Deze is te vinden op pagina 24 en de prijs is €69,90.

ultrapro - nieuwe lente/zomer catalogus 2018

Superkom

Er is een grotere Superkom in de catalogus gekomen. Namelijk die van 10 L. Te vinden op pagina 30 voor de prijs van €29,90.

 Ananasbeignets, appelbeignets & oliebollen

Voor de zoete afwerking

Een BB strooier is zo een nieuw product voor mij in de catalogus. Ik heb de strooier nog nooit gezien. De strooier is te vinden op pagina 31 en de prijs is €22,50.

Mixerkom

Op dezelfde pagina als de BB strooier, staat ook een nieuwe Mixerkom. De inhoud van de Mixerkom is 3 L en de prijs is €18.50.

Garneren en spuiten

Ook is de garneer-/spuitzak de catalogus gekomen. Heel veel verschillende mogelijkheden heeft de garneer-/spuitzak. Hetzelfde idee als het harmonikaatje, maar dan beter! Te vinden op pagina 32.

Er staat bij de afbeelding dat deze Garneer-/spuitzak 45 cm/1L is, maar dat moet 30 cm en 400 ml zijn!

Hapjesmaker

Voor het maken van ravioli en andere hapjes is er het Hapjesrooster Groot in de catalogus gekomen op pagina 34 voor de prijs van €24,90.

hapjesrooster - nieuwe lente/zomer catalogus 2018

Spätzle zeef

Dit product heb ik al wel eens in een buitenlandse catalogus gezien. Bijvoorbeeld in Duitsland. Maar heb de Spätzle zeef zelf nog nooit in handen gehad of in de verkoop gezien in Nederland. Maar daar is verandering in gekomen. De spätzle zeef staat op pagina 35 van de catalogus. De prijs van de spätzle zeef is €14,90.

Kurkentrekker

Een kurkentrekker kan niet ontbreken in je keuken. Vandaar dat de Kurkentrekker “Ergologics” van Tupperware weer in de catalogus staat. Op pagina 39.

Keukenhulpjes organiser

Om de keukenhulpjes op te kunnen bergen is er een nieuwe Keuken organizer. Wat compacter dan de vorige versie. Te vinden op pagina 41 voor €14,90

Andere snijplank?!

Op pagina 43 is een andere nieuwe flexibele snijplank te vinden. Een snijplank met icons.

IJsrasp

Voor de AdaptaChef serie is er een nieuwe rasp, de IJsrasp. Te vinden op pagina 48, tussen alle andere raspen en uitbreidingen van de verschillende AdaptaChefs.

AdaptaChef Pureerder

Ook dit is, net als de ijsrasp, een uitbreiding van de AdaptaChef. Te verkrijgen in zijn geheel als AdaptaChef óf als uitbreidingsset op het snijwonder van de AdaptaChef. Er staat een QR-code naast de AdaptaChef Pureerder, die kan je scannen, maar je kan ook hier klikken. In de nieuwe catalogus is alles te vinden op pagina 51.

De prijs van de AdaptaChef Pureerder is €90,90! De uitbreiding is €16,-!

Allegra serie

Van de Allegra serie zijn er 3 verschillende nieuwe producten en 2 producten terug van weggeweest in de catalogus. Een vierkante schaal, Maxi bekers, Iso tup, Multi schaal en 275ml kommen. Op pagina 55 staat nog een QR-code, die je kan scannen. Maar je kan ook hier klikken om verder naar de Allegra serie te kijken.

Allegra vierkant 2,5L

Deze is te vinden op pagina 54. De prijs is €27,50


Allegra Multi schaal

Op dezelfde pagina als de Allegra vierkant staat de Multi schaal weer in de catalogus. Terug van weggeweest. Zelf vind ik dit een hele fijne fruitschaal, die ook gebruikt kan worden om broodjes of snacks uit de oven in te leggen en op tafel te zetten. De prijs van de Multi schaal is €14,50


Allegra Maxi beker en Dessertlepel

Voor sorbets of ijs, nu de zomer eraan komt, zijn de Maxi beker en de dessertlepel in de catalogus gekomen. De bekers en de lepels zijn per stuk en los van elkaar te bestellen. Bij de bekers zit een deksel bij. Te vinden op pagina 55 van de catalogus. De prijs van de Maxi beker is: € 9,50 en van de Dessertlepel is: €2,50.


2 Allegra kommen 275ml

Deze kommen zijn ook een tijdje uit de catalogus geweest. Maar nu staan ze er weer in! Nog steeds op pagina 55 zijn we van de catalogus. De prijs van de 2 kommen is €17,50.


Iso tup 2,25L

De Iso Tup is een Serveerwonder, alleen dan in een mooi naam jasje gestoken. Deze is ook nieuw in de catalogus. Vooral de kleur is nieuw! De prijs is €31,90.

Schenkkannetje

Een nieuw product voor bij de koffie en thee, een Schenkkannetje. Voor mij zo nieuw dat ik het nog niet in handen heb gehad. Staat op pagina 56.

Maandfolder februari 2020 – Tupperware #80

Exclusieve strooier

Op dezelfde pagina, als het Schenkkannetje, staat de Exclusieve Tafelstrooier. Deze strooier past bij de Exclusief serie. In maart 2018 zijn er meerdere producten van in de verkoop.

Trendy dozen

Om taart en cake te bewaren zijn de Trendy ronde Taartdoos en Trendy Cakedoos weer in de verkoop. Ze hebben weer de oranje kleur. Eerlijk gezegd is oranje niet mijn kleur. Maar misschien is het wel jouw kleur en ben je blij dat deze dozen weer in de verkoop zijn. Ze zijn te vinden op pagina 59. De prijs van de taartdoos is €26,50 en de van cakedoos €22,50. (In maart 2018 zijn er ook Trendy Rietjesbekers in de verkoop.

Smaakjes water

Tegenwoordig is het “in” om water te drinken met smaakjes. Zoals citroen, aardbei, munt enz. Daar heeft Tupperware nu ook een product voor. Hier heb ik ook een stukje geschreven over de Infuse & Go. Ja, want dat is het product waar ik het over heb. De prijs van de Infuse & Go is €19,90. Er zit ook een ideeënfolder bij. Pagina 61 van de catalogus it is.

Warme drank voor mee naar het werk

Als je naar je werk gaat en je hebt zin in warme koffie of thee, dan heeft Tupperware Thermo Bekers voor je. Ze zijn verkrijgbaar in de “hem” en “haar” variant. Op pagina 62 van de catalogus. Beide hebben een prijs van €18,90.

Minions

Voor de kids staat er een setje in het thema Minions in de catalogus op pagina 64. Het setje bestaat uit een Snackie en een Ecofles van 350 ml.

Kampioen

Een Ecofles voor het Fifi World Cup Rusland. Op pagina 65 te vinden. Een heel bijzondere Ecofles!

Nieuwe kleuren en figuren

Voor de kleinere kids zijn het Peuterbord, de Hang aan lepels en het Dessert Trio van kleur veranderd. De Ecoflesjes hebben een ander figuurtje gekregen. De Ecoflesjes zijn nu Leo de leeuw en Bruno de beer geworden.

Diepvriesdozen

Er zijn twee nieuwe maten van de diepvriesdozen in de nieuwe catalogus gekomen. De maten 2,5 L en 170 ml. De diepvriesdoos 170 ml gaan per 2 stuks. Handig voor het bewaren van bijvoorbeeld fruit- en groentehapjes voor de kleine kids. Te vinden op pagina 69.

Koelkastkan met filter

De koelkastkan stond al in de catalogus. Alleen met filter in nieuw. Op pagina 71 van de catalogus voor €19,90.

Mini Bekers

Terug van weggeweest zijn de Mini Bekers, 4 stuks. De Mini Bekers hebben in inhoud van 60 ml. Op dezelfde pagina te vinden als de koelkastkan vierkant 2L. De prijs van de Mini Bekers is €9,90.

CombiSmart

De CombiSmart samenstelling is nieuw in de catalogus. Daarom valt de CombiSmart onder nieuw. Maar heeft al met andere samenstellingen in de catalogus gestaan. De samenstelling nu is: basis hoog, basis laag, rooster en CondenControl deksel De prijs is €29,90.

Exclusieve aanbiedingen en cadeau voor het steunen van Make-A-Wish

CheeSmart mini en Botervloot

De Botervloot is nieuw in de catalogus, maar de CheeSmart Mini is terug van weggeweest. Staan op pagina 74. De prijs van de Botervloot is €9,90 en van de CheeSmart Mini is €16,90.

BreadSmart

Er stond al een BreadSmart in de catalogus, maar nu staat er een kleiner formaat in, voor de kleinere huishoudens en voor weinig brood eters. De BreadSmart junior. Ook op pagina 74 voor €29,90.

Nieuwe organiseren van je voorraadkast

De volgende pagina’s zijn artikelen van dezelfde serie, die terug is van weggeweest. Maar er staan ook een paar nieuwe producten op. Het gaat om de Ruimtespaarders. De Kruidenovaaltjes zijn nieuw.

Tupperware: Extra aanbieding tot 2 september

Brillendoekjes

Die zijn ook terug van weggeweest. Ze worden per twee verkocht in de kleuren orange en blauw-groen. Te vinden op pagina 79.

Set aankopen

Tupperware heeft ook al een aantal set bedacht voor de lente/zomer catalogus 2018 om als set te kopen. Het leuke ervan is dat je maar 1 bestelcode hoeft aan te geven, maar je kan zo’n set ook als cadeau wegegeven. Het gaat om het Super Magnetronset, Kinderset, Lunchset en Bakset.

Super Magnotronset

Te vinden op pagina 80. Als je dit set koop, dan zit er een mooie doos omheen. Waardoor het makkelijk als een cadeau te geven is. En op dit set krijg je nog korting ook!

super magnetronset - nieuwe lente/zomer catalogus 2018


Kinderset

Het Kinderset is een leuk set voor een peuter. Ook kan het al voor een kindje dat “vast” voedsel gaat eten.

kinderset - nieuwe lente/zomer catalogus 2018


Lunchset

Het Lunchset is ideaal voor een dag naar het werk of naar school.


Bakset

Het Bakset is een heel leuk set voor het basisbakken. De producten zijn ook nog veel meer andere doeleinden te gebruiken. Vooral de garneer-/spuitzak en de SpeedyChef. Maar ook de MFV Ovenblad.

UltraPro receptenboek

Er stond al een UltraPro receptenboek in de catalogus, maar er staat ook een nieuwe in. Er staat in de catalogus niet bij dat deze nieuw is, maar dat is wel het geval. Dit receptenboek is voor de UltraPro 3,3 L en 5,7 L geschikt. Te vinden op pagina 24 en 82.

Extra nieuw artikel

Als extra artikel, die zelfs niet in de catalogus staat, kan je tot en met september de MicroPro Grill met receptenboek kopen. De prijs van de MicroPro Grill inclusief gratis receptenboek is €249,-.

micropro grill - nieuwe lente/zomer catalogus 2018

 

Dit zijn alle nieuwe producten en producten, die opnieuw in de nieuwe lente/zomer catalogus 2018 geïntroduceerd zijn. Sommige producten had ik wel verwacht zoals de Ruimtespaarders. Maar andere totaal niet.

Ik vind het leuk dat er voor mij nieuwe producten instaan. Deze kan ik dan uit gaan proberen. Zoals het Schenkkannetje, de BB Strooier en het UltraPro receptenboek voor de 3,3L en 5,7L.

Ik denk dat er voor jou ook wel iets bij kan zitten of dat je zelfs benieuwd ben naar een product. Hiervoor kan je contact opnemen met jou consulente. Heb je er geen? Dan kan je ook aan mijn vragen stellen! Laat dan een reactie achter of stuur me een mail te vinden bij contact.

De producten zijn te vinden in de Tuppershop.

Wat vindt jij van de nieuwe catalogus en producten?
En wat van je van de producten, die terug zijn van weggeweest?
Had je liever andere producten gezien?
Wat vind jij het leukste nieuwe product, wat op je verlanglijstje komt te staan?
Laat het weten in een reactie.

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

de nieuwe producten in de lente zomer catalogus 2018

 

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge