Geplaatst in Catalogus, Tupperware, Tupperware artikelen

Nieuwe herfst/winter catalogus 2019-2020 – Tupperware #81

2 september 2019: de dag dat de nieuwe herfst/winter catalogus 2019-2020 is gelanceerd. In deze catalogus staan nieuwe producten en producten die weer terug in de verkoop zijn, nadat ze even uit de verkoop geweest zijn. Naast deze nieuwe producten staan er weer een paar nieuwe recepten in. En artikelen die een nieuwe kleur hebben gekregen. Het thema van de nieuwe catalogus is: “More time living”. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder, want alles wat nieuw te vinden is in de catalogus vind je in dit artikel.

Tupperware – Artikelen die uit de catalogus (lente/zomer 2019) verdwijnen.

Clear kommen set

De Clear kommen zijn als nieuwe artikelen in de catalogus. In de sjieke kleur zwart. Zoals je op de afbeelding ziet, mooi om te serveren en handig compact op te bergen.

clear kommen zwart

Tupperware – Aanbieding week 40

Cornet Party

Al meerdere keren in maandfolders in de aanbieding geweest. Maar nu echt als catalogus artikel in de verkoop. De Cornet Party met het receptenboekje voor inspiratie recepten.

cornetparty en receptenboek

Tupperware – Maandfolder maart 2019

MFV Mini Domes

Als aanvulling op de MFV Domes, nu ook de MFV Mini Domes met receptenboekje in de catalogus. Voor het maken van kleinere hapjes.

mfv mini domes + receptenboekje

Recyclede producten

Van gerecyclede Tupperware producten, worden van weer nieuwe producten gemaakt. Zo ook de Flessenhouder en de Waterwisser, die nieuw in de catalogus staan.

flessenhouder en raamwisser

Ecoflessen

Er zijn verschillende nieuwe kleuren Ecoflessen in de verkoop. De Ecofles Plus 500 ml, Ecofles Plus 750 ml en de Ecofles plus 1 L. Daarnaast is er een nieuwe maat in de verkoop, namelijk de Ecofles Plus 1,5 L.

ecoflessen

Tupperware – Extra folder juli – augustus 2019 -Cool to work/Cool to school

Smartclips

Eer zijn een aantal nieuwe Smartclips in de verkoop. Erg leuk voor kinderen. Namelijk een Minion Smartclipsset en een Trolls Smartclipsset.

smartclipset minions smartclipset trolls

Etiketten + houder

Al jaren is er vraag naar deze twee producten. De Diepvries Etiketten en de Etikettenhouder. Nu zijn ze er weer!

etikettenhouder + etiketten

Ruimtespaarder Vierkant

Als aanvulling op de Ruimtemakersset, nu de Ruimtespaarder vierkant ook in deze herfst/winter catalogus. Los te verkrijgen, maar ook als set en dan ook nog eens met een aanbiedingsprijs.

ruimtespaarders vierkant

Tupperware – Maandfolder juni 2019

AdaptaChef Spiralizer

Ook al een paar keer in een maandfolder te zien geweest. Als cadeau, maar ook in de verkoop. De aanvulling op de AdaptaChef serie: de AdaptaChef Spiralizer met de Spiraalsnijder, Spagettisnijder en de Tagiatellesnijder.

adaptachef spiralizer

Nieuwe kleur

Er zijn nog 4 artikelen die een nieuwe kleur gekregen hebben. Het gaat om de UienSmart, Reuze Smart, Keukenorganiser en de Multi Driehoek. Dit keer in een diepere groene kleur.

smarts nieuwe kleur

keukenorganiser nieuwe kleur

 

Dit waren alle nieuwe producten die in de nieuwe herfst/winter catalogus 2019-2020 staan! Wat gloednieuwe producten, producten die terug zijn van weggeweest, maar ook leuke set aanbiedingen. Voor iedereen weer wat wils! Een aantal producten vind ik echt leuk dat ze permanent in de verkoop zijn. De Smartclip set – De Smurfen, maar ook het Micro Mug Cake Set.

Daarnaast staan er ook een aantal nieuwe recepten in de catalogus. Deze recepten ga ik ook delen. Hou daarom mijn website in de gaten op zondag of op woensdag, want op die dagen deel ik recepten.

 

Heb je interesse? Kijk dan op de Tuppershop.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Schroom niet om de vragen te stellen of een reactie te geven! Dat kan hieronder of via contact.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

nieuwe herfst-winter catalogus 2019-2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Nieuwe herfst/winter catalogus 2019-2020 – Tupperware #81

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge