Geplaatst in Catalogus, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #33: Nieuwe Herfst/Winter catalogus 2018-2019

3 September is de nieuwe Herfst/winter catalogus van start gegaan. In deze catalogus staan nieuwe producten, maar ook producten die terug zijn van weggeweest. Naast deze nieuwe producten zijn er ook een aantal nieuwe set aanbiedingen gekomen. Deze set aanbiedingen zijn aanbiedingen met korting! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

Nieuwe producten in de catalogus Lente/Zomer 2018

MicroPro Grill

Op pagina 6 staat het eerste nieuwe artikel! Dit artikel is vanaf januari al in verschillende keren in de verkoop geweest. Nu is het eindelijk zo ver dat de MicroPro Grill standaard te krijgen is. Ook er is een receptenboek bij te verkrijgen. Zodat je inspiratie hebt om gebruik te maken van de MicroPro Grill. Maar ik kan je het sowieso al aanraden voor het maken van een tosti of het grillen van vlees. Het maken van een tosti is heerlijk uit de MicroPro Grill. Wij hebben ons tosti-ijzer weg gedaan.

MicroPro Grill + receptenboek + gebruik

MFV Princess

Deze bakvorm is terug van weggeweest. Ik ben wel blij dat hij er weer is. Er is regelmatig vraag naar deze bakvorm. En het is een heel gangbare bakvorm die allerlei gebruikstoepassingen heeft. Zoals voor in de oven, koelkast als diepvries.

MFV Princess

MFV Rechthoekig

Deze bakvorm is nieuw. Naast de bakvorm is er ook een receptenboekje verkrijgbaar. Voor de inspiratie!

MFV rechthoekig + receptenboek

Beide MFV’s zijn te vinden op pagina 24.

Surprise Party

Een ander nieuw artikel, dat ook al een keer in de verkoop geweest is, is de Surprise Party. Dit product is te gebruiken voor onder andere rijst producten, zoals sushi balls.

De Surprise Party is verkrijgbaar met een receptenboekje.

Knoflookpers Plus

Een nieuwe knoflookpers. Hij heeft een andere vorm en kan nu ook kruiden afritsen.

Knoflookpers plus

Wildschaar

Een schaar voor het knippen van wild. Wel erg toepasselijk in het jagers seizoen en richting de feestdagen!

wildschaar

Speedy Mando

De Speedy Mando is de afgelopen tijd al verschillende keren in de verkoop geweest, samen met de Mando Junior. Nu is de Speedy Mando ten allen tijde verkrijgbaar.

Maandfolder september

AdaptaChef CitrusPers

Terug van weggeweest! Als je de Adaptachef nog niet hebt en je houd van verse citrussappen? Dan is dit een perfect product! Je hebt dan een basis om uit te kunnen breiden naar al de andere mogelijkheden van de AdaptaChef.

adaptachef citruspers

Heb je al onderdelen van de AdaptaChef dan kan je ook de uitbreiding kopen. Als je de Handvat en Verbindingsstuk nog niet hebt, dan is dat ook een aanschaf die er nog bij moet, anders heb je niks aan de uitbreidingsset AdaptaChef Pers.

Ecofles Reinigingsborstel

Er is al heel lang vraag naar een goede schoonmaakborstel voor de Ecoflessen. En hier is die eindelijk!

Ecoflessen reinigingsborstel

Warm op Weg

Dit handige product, om je warme maaltijd mee te kunnen nemen en op je werk of waar dan ook op te warmen, is terug van weggeweest! De Warm op Weg.

warm op weg

Minions Smartclips

Nu de snackie Minions niet meer te krijgen is in de catalogus, is er nu keuze uit 3 verschillende maten SmartClips. In de maten groot, medium en klein.

Smaakmakers

Als toevoeging op de Allegra serie, zijn er nu ook 2 Smaakmakers toegevoegd. In de maten 600 ml en 1 liter.

smaakmakers 1l en 600ml

Exclusieve Party Plateau

Deze party plateau was in de actie tijdens de verjaardag van Earl Tupper. Maar nu is hij terug van weggeweest in de catalogus. Gebroederlijk met de Taart Twister. Is de Taart twister niet je juiste maat, dan kan de Party Plateau dat wel zijn.

exclusieve party plateau

Koelkastkan vierkant filter

Een filter voor in de koelkastkan. Dit filter is handig voor het tegenhouden van ijsblokjes en smaakmakers.

koelkastkan vierkant filter

Super VentiSmart set

Dit VentiSmart set heeft een inhoud die heel handig is voor gebruik. Er zit zelfs een maat in die niet los te krijgen is in de catalogus. Namelijk de 375 ml. Daarnaast is het set een aanbieding. Omdat je de 4,4 liter gratis erbij krijgt.

Super Opbergset

Dit set is terug van weggeweest. De inhoud van deze set is 7 stuks Ruimtemakers in de kleur paars. Dit set is een aanbieding waarbij je 2 van de 7 gratis krijgt.

super opbergset

Dweil

Ook dit artikel is terug van weggeweest. Ook hier is vaak naar gevraagd! Goed nieuws dus dat hij er weer is!

Geschenkideeën

De volgende sets zijn aanbiedingen als suggestie om als cadeau weg te geven! Zoals voor een verjaardag, housewarming of een feestje

Ontbijtset

Allegra set

allegraset

Magnetron set – Permanent bonuscadeau

Als gastvrouw of gastheer heb je nu de keuze om te kiezen voor een bonuscadeau uit de maandfolder, €50,- uit de catalogus of dit bonuscadeau!

bonuscadeau - magnetronset

Extra aanbieding week 36

Super keukenhulpjes set

Dit set bevat 2 producten, die niet in de catalogus staan. Namelijk de Roerlepel en de Bakspatel.

super keukenhulpjesset

 

Dit waren alle nieuwe producten die in de nieuwe catalogus staan! Wat gloednieuwe producten, producten die terug zijn van weggeweest, maar ook leuke set aanbiedingen. Voor iedereen weer wat wils! Ik ben zelf wel blij met de Reinigingsborstel voor de Ecoflessen en de MFV bakvormen. En vind de set aanbiedingen erg leuk!

Heb je interesse? Kijk dan op de Tuppershop.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Schroom niet om de vragen te stellen of een reactie te geven! Dat kan hieronder of via contact.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

18 gedachten over “Tupperware #33: Nieuwe Herfst/Winter catalogus 2018-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge