Geplaatst in Catalogus, Tupperware, Tupperware artikelen

Artikelen die uit de herfst/winter catalogus 2019-2020 verdwijnen – Tupperware #82

Volgende week maandag 17 februari 2020 wordt de nieuwe Tupperware catalogus gelanceerd. Als er een nieuwe catalogus komt, verdwijnen er ook artikelen, die in de herfst/winter catalogus 2019-2020 stonden. Dit komt omdat “oude” artikelen plaats moeten maken voor “nieuwe”. In dit artikel vertel ik welke artikelen je niet terug gaat zien in de nieuwe lente/zomer catalogus 2020. Benieuwd welke artikelen uit de catalogus 2019-2020 verdwijnen? Kijk dan snel verder.

Nieuwe herfst/winter catalogus 2019-2020

Ecoflessen

Er gaan verschillende Ecoflessen de catalogus verlaten. Het gaat om de Ecofles Kikker, Ecofles Leeuw, Ecofles plus 750 ml Bordeaux en de Ecofles Plus 1,5 L Roze. Het zal vooral om het veranderen van kleur gaan, is mijn voorspelling. Maar ik kan het ook mis hebben.

ecoflessen uit catalogus

Smartclips

De Smartclipssets Minions en Trolls gaan ook weer weg uit de catalogus. Ze waren dit seizoen nieuw in de catalogus, maar gaan toch weer plaats maken voor andere producten.

smartclipset trollssmartclipset minions

Belangrijke mededeling vanuit het hoofdkantoor – Tupperware

AdaptaChefs

Er gaan verschillende AdaptaChefs weg uit de catalogus. Ik denk als “heel” product. Daarnaast ook nog 1 los AdaptaChef artikel. Het gaat om de AdaptaChef Pureerder, AdaptaChef Sorbetmaker, AdaptaChef Snijwonder 15 mm, AdaptaChef Hakmolen en de IJsrasp.

adaptachefs uit catalogus

Adaptachef ijsrasp

Deze artikelen verdwijnen uit de Tupperware catalogus 2017

 

Clear kommen

Ook deze kommen stonden nieuw in de catalogus en gaan al weer weg, om plaat te maken voor andere producten.

clear kommen zwart

Wildschaar

Wild wordt niet echt meer gegeten als het lente en zomer wordt. Dus gaat ook de Wildschaar plaatsmaken.

wildschaar

MicroPops

Beide MicroPops gaan ook uit de catalogus. Dus als je fan van deze magnetronschalen bent, wees er dan nog heel snel bij!

micro pops

Extra aanbiedingen februari 2020 – Tupperware #81

Clickserie accessoireset

De Clickserie heeft een heel handig accessoireset, alleen ook dit set gaan ons verlaten, helaas.

clickseries accesoire set

Mug cake set

Het maken van snelle cakes met de Mug cake Set, gaat na maandag ook niet meer. Ook dit set maakt plaats voor iets anders.

micro mug cakeset

Maandfolder februari 2020 – Tupperware #80

Mocktailset

Het maken van mocktails kan altijd nog, maar dan moet je alles los kopen zonder aanbieding. Want ook het Mocktailset maakt plaats voor andere producten.

mocktailset

 

Dit zijn alle artikelen die je niet meer terug ziet in de nieuwe lente/zomer catalogus 2020, die vanaf 2 maart 2020 verkrijgbaar is. Je hebt nog tot en met maandag 9 maart 2010 de tijd om deze producten te bestellen uit de herfst/winter catalogus 2019-2020. Als er nog een van deze producten op je wensenlijstje staan, moet je niet te lang wachten. Want na 10 maart 2020 zijn sommige artikelen niet meer of moeilijk verkrijgbaar. Zoek je na deze datum als nog een van deze artikelen? Kijk dan in de Tuppershop of ik ze nog verkoop.

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Artikelen die uit de herfst/winter catalogus 2019-2020 verdwijnen

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Artikelen die uit de herfst/winter catalogus 2019-2020 verdwijnen – Tupperware #82

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge