Geplaatst in Cadeau, Folder, Schoonmaakproducten, Tupperware artikelen

Maandfolder mei 2018 – Tupperware #16

We zitten al weer in de tweede week van de maand mei. Het is de hoogste tijd voor een nieuwe maandfolder mei 2018 van Tupperware. Het thema van deze maand is: “Verrassingen”.

Er zijn weer leuke aanbiedingen. Nieuwe producten worden er weer geïntroduceerd. Ook is er gedacht aan Vaderdag! Kijk je mee welke aanbiedingen er deze maand zijn en welke cadeaus je als gastvrouw/-heer kan krijgen?! Ook heb ik een paar leuke tips.

Multifunctionele pers

Dit is een nieuw product. Ik heb het zelfs nog niet in handen gehad. De Knoflookpers plus. Je denkt vast een knoflookpers is voor het persen van knoflook, hoe kan die multifunctioneel zijn? Dat ga ik je vertellen! Je kan er bijvoorbeeld ook fondant mee persen, voor leuke versiering van cupcakes of taart. Maar ook is deze geschikt voor het afritsen van verse kruiden.

Kampioen

Tupperware heeft een Ecofles in het thema van de Fifa World Cup Rusland (hier vertelde ik er al over). Deze heet de Ecofles Kampioen. Deze maand heeft Tupperware een leuke actie met deze Ecoflessen. De actie is: de tweede Ecofles Kampioen voor de helft van de prijs! De inhoud van deze flessen is 750 ml.

Nieuw product!

Er is nog een nieuw product dat Tupperware introduceert in de maand mei. Dit zijn de Duo kommen. Deze kommen hebben de inhoud van 500 ml en 800 ml. De kommen kunnen op elkaar gestapeld worden.

Hieronder is een video te zien. Je kan daar kijken naar de mogelijkheden van de Duo kommen.

Vaderdag tip

Zoals ik al aangaf heeft Tupperware ook aan Vaderdag gedacht. Er is een aanbieding om cadeau te geven voor Vaderdag. Het is een set om de auto te wassen.

Tip: zelf je auto wassen is beter voor de lak van je auto dan de autowasstraat! Zoals gequote wordt: “Laat je auto schijnen!”.

Het is een heel leuke Vaderdag tip met wel meer dan €10,- korting!

Mijn ultieme favoriet!

Dit product heb ik al een tijdje in huis en ben ik echt heel erg blij mee. Zelfs Marijn vindt het een fijn product om te gebruiken! Het gaat om de MicroPro Grill. Het enige nare aan dit product is waarschijnlijk de prijs. Maar die is hij meer dan waard! Ik gebruik de MicroPro grill bijna elke dag. En het is zo’n duurzaam product dat je er jaren gemak van kan hebben. Ik ben er meer blij mee, dan mijn Tefal wokpan, die na elke jaar bijna elke dag gebruikt te hebben aan vervanging toe is.

Als je de MicroPro Grill aanschaft, krijg je er een gratis receptenboek bij.

Er staat ook een QR-code op de afbeelding om te scannen. Je kan ook hier klikken om naar de video te gaan! In deze video doe je inspiratie op, wat je allemaal met de MicroPro Grill kan doen.

Stunt en Premieartikel

Ook deze maandfolder heeft weer de terugkerende Stunt en Premieartikel.

Stunt

Deze maand is de stunt een vergiet. Elke bestellende klant mag de stunt 1x bestellen als extraatje.


Premieartikel

Het Premieartikel is deze keer een doos waar je bijvoorbeeld spullen in op kan bergen, maar je kan er ook voedsel luchtdicht ik bewaren. Het gaat om de Variadoos Groot. Je mag bij een bestelling van boven de €50,- deze Variadoos voor een leuker bedrag aanschaffen. Namelijk voor €9,90 i.p.v. €22,90.

De Variadoos heeft een leuke frisgroene kleur. Echt een lente kleur!

Workshop

Als je nu al deze leuke aanbiedingen hebt gezien in de folder, of je wilt meer weten over bijvoorbeeld het gebruik van de MicroPro Grill? Dan kan je ook een workshop organiseren. Er komt dan een Tupperware consulente (zoals ik) bij jou thuis de folder en de cadeau’s uitleggen. Als bedankje voor het organiseren van de workshop mag je dan een keukenhulpje uitzoeken. Hoe leuk is dat!

Meestal krijg een een standaard cadeautje, maar nu mag je het helemaal zelf uitkiezen.

keukenhulpjeshouder

Bij het geven van een workshop, heb je kans op nog meer cadeaus. Ik laat hieronder zien welke cadeaus en wat je daarvoor moet bereiken.

Gastvrouwen en -heren cadeaus

Zoals elke andere maandfolder, zijn er ook deze maand weer mooie cadeaus voor de gastvrouwen en-heren te verdienen. En voor de combinatie van het dank-u-wel cadeau en het bonuscadeau is er een keuzemogelijkheid.

Dank-u-wel cadeau

Het d.u.w. cadeau van deze maand zijn Saturnuskommen van 550 ml en 2,5L. Je maakt kans op deze kommen als je een verkoop hebt van meer dan €250,-.


Bonuscadeau

Het bonuscadeau past goed bij het dank-u-wel cadeau. Het zijn ook Saturnuskommen. Alleen in een andere kleur en met andere inhoudsmaten. Namelijk 1,3L en 4,3L.

De voorwaarden voor het krijgen van dit cadeau staan in de blauwe bubbel in de afbeelding hieronder.


Alternatief cadeau

Als je het dank-u-wel cadeau en het bonuscadeau al heeft of je wilt geen Satunuskommen, omdat je al zoveel kommen in je kast hebt staan. Dan is er nog een andere mogelijkheid om voor te kiezen. Namelijk de UltraPro 2L met deksel (800ml).

Lees goed de voorwaarden voor deze keuze!


Extra bonuscadeau

Het extra bonuscadeau bestaat ook uit kommen. Namelijk een het Super Koelkast Set. Deze set komt in een mooie doos, waardoor dit set ook weggegeven kan worden als cadeau, als je er zelf niks mee kan. De kommen zijn perfect voor het bewaren van etensrestjes in de koelkast.

Hier is nog een video van dit Super Koelkast Set.


Super bonuscadeau

Het super bonuscadeau is deze keer de AdaptaChef Citruspers. Een product wat heel uitgebreid is. Als je dit cadeau ontvangt, heb je de mogelijkheid om het uit te breiden met allerlei uitbreidingen. Hier vertel ik over een uitbreiding die nieuw is in de catalogus.

Ook van dit product heb ik een video beschikbaar.

Er is een extra folder naast deze folder. Hier kan je vinden welke producten daarin staan en hoelang de folder loopt.

En er is een extra aanbieding in week 20, 21 en 22. Klik hier voor meer informatie.

De laatste week van deze maand is er op=op aanbieding. Hier kan je die vinden.

Dit is de maandfolder van mei 2018. Met leuke nieuwe producten en leuke aanbiedingen. Maar vooral mijn mijn ultieme favoriet de MicroPro Grill. Maar ook een leuke tip voor Vaderdag.

Ook zijn er weer leuke cadeaus beschikbaar voor de gastvrouwen en -heren! Tof dat er keuze is in de cadeaus.

Als je een bestelling wilt doen van een van de producten uit de folder of een workshop wilt organiseren of heb je vragen, die kan je aan mij stellen. Mijn gegevens staan hier. Of vraag het aan de consulente bij jou in de buurt! Of kijk voor de producten in de Tuppershop.

Wat vindt jij van deze maandfolder mei 2018 met het thema verrassen?
Ben je verrast?
Heb je nieuwe producten op je wensenlijstje gezet?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge