Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #8: Extra aanbieding tot 4 maart

Er is deze maand nog een extra aanbieding gekomen, naast de aanbiedingen van de februari folder. De aanbiedingen van februari zijn hier te vinden. De aanbieding loopt tot en met 4 maart.

Extra aanbieding

Deze set aanbieding bestaat uit een Siliconen Spatel, Serveerlepel, Roerlepel, Sauslepel, Bakspatel groot en de Schuimspaan.

set keukenhulpen

Gastronomische burgers

 

Zelf vind ik deze set keukenhulpen een musthave in je keuken. Zelf gebruik ik de Siliconen spatel, de Roerlepel, de Serveerlepel, de Soeplepel en de Grote Bakspatel het meest. Een roerlepel, spatel serveerlepel, en soeplepel elke dag. Ik gebruik de spatel meerdere keren in de week en de Schuimspaan XL 1 keer in de week.

De spatel gebruik ik dagelijks om alles mee schoon te maken. Elk recept wat ik maak is het een van de gebruiksvoorwerpen die ik pak. Ook gebruik ik hem regelmatig om mee te roeren. Het meest in beslag, maar ook als ik pudding aan het koken ben.

Een nadeel als je kinderen hebt die graag bij het bakken alles willen aflikken en uitlikken, dat lukt niet meer. Alles word zo schoongespateld dat er bijna geen restjes overblijven.

Tupperware: Nieuwe mededeling

 

En nu zijn deze keukenhulpen voor 50% korting. Echt een koopje. Deze week nog verkrijgbaar via een consulente bij jou in de buurt of via mij te bestellen! Of neem een kijkje in de Tuppershop!

Hebben jullie deze keukenhulpjes al in je keuken?
Als je ze hebt, wat vind je ervan?
Wie had ze nog op het verlanglijstje staan?
Laat het weten in een reactie.

Afbeelding van Tupperware.

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanb. tot 4 maart

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge