Geplaatst in Aanbieding, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #43: Maandfolder januari 2019

Morgen is het 1 januari 2019. Maar vandaag gaat de maandfolder januari 2019 al in. Deze maand is het thema: “Let’s party”. Daarom heeft Tupperware allemaal mooie, knallende aanbiedingen om het jaar als een feestje te starten. Ook is er voor elke gast/klant een cadeautje beschikbaar. Naast de aanbiedingen zijn er ook prachtige cadeau’s voor de gastvrouwen en -heren te krijgen. Op elk niveau zijn er verschillende keuzes qua cadeau’s. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder wat de aanbiedingen en cadeau’s zijn!

Maandfolder Januari 2018

Family aanbieding

Een veelzijdig product in de Micro Urban Family. Je kan er granen en pasta in koken en stomen. Je kan voor 3 à 4 personen volledige maaltijden in klaar maken. Daarnaast kan je hem ook combineren met de 101º Micro Gourmet stoompotjes of de UltraPro Cocottes voor lekkere dessert. Daarnaast is er ook een receptenboek beschikbaar vol met inspiratie recepten. Al met al een veelzijdig product die ook nog eens minder ruimte in je keuken inneemt.

micro urban family met receptenboek

Ben je benieuwd naar dit product en wil je er mee van zien? Hier vind je een video waar je een eerste indruk krijgt van de Micro Urban Family.

Kip met dragonmosterd en gestoomde wortelen

Gastencadeau, Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Stunt en premieartikel zijn 1 per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €75,- aan producten besteld.

Voor elke klant/gast is er ook een cadeautje beschikbaar.

Gastencadeautje

Voor elke aanwezige gast op de kookworkshops en voor elke bestellende gast in de Tuppershop is er deze Ecofles 310 ml beschikbaar.

Ecofles 310 ml - gastencadeau

Stunt

Deze keer is de stunt een VentiSmart Mini met een inhoud van 375 ml. Ideaal voor het bewaren van kleine fruit en kruiden. Op het doosje staan pictogrammen van fruit, groente en kruiden en die staan gecategoriseerd in groepjes, zodat je weer met welke luchtvochtigheid het fruit, groente of kruiden het best bewaard blijft in de VentiSmart.

ventismart mini 375 ml - stunt

Premieartikel

Het premieartikel is deze keer de TurboChef. Een prachtig mooi product voor het fijnsnijden van kleine hoeveelheden van allerlei voedselproducten. Ik heb een artikel online staan met 25 gebruikstoepassingen. Als je nog aanvullingen hebt, hoor ik het graag!

turbochef - premieartikel

25 Gebruikstoepassingen voor de TurboChef

Bakmini’s aanbieding met gratis receptenboek

De MFV Domes is al een tijdje verkrijgbaar. Nu is er ook de MFV Mini Domes beschikbaar, zodat je kleinere porties kan makken van de lekkere domes. Daarnaast zijn er ook weer andere leuke en lekkere recepten te maken met deze MFV. Als je deze MFV koopt, dan krijg je er een gratis receptenboekje bij, vol met inspiratie.

mfv mini domes met gratis receptenboek

Hier vind je alvast leuke recepteninspiratie.

Universele aanbieding

Deze Universal Jar is een product met 1001 mogelijkheden. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan hem ervoor gebruiken. Voorbeelden zijn: het opbergen van klein speelgoed, tennisballen, potloden, stiften, penselen, droge ingrediënten (pasta, rijst, noten, muesli, gedroogd fruit), koekjes, snoepjes, chips, ontbijtgranen, marshmallows, kerstballen, kaarsen, wattenschijven, inpakmateriaal, etc.

universal jar

Ultra aanbieding

Dit keer een ovalen Ultra Pro in de aanbieding. Met een inhoud van 5 liter. Hieronder staat een recept wat je in deze Ultra Pro Ovaal klaar zou kunnen maken. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Die kan je vinden in de Ultra Pro receptenboeken die verkrijgbaar zijn in de catalogus.

UltraPro ovaal 5 L

Venkel en zalm crumble

Time keepers aanbieding

Een nieuw product en ook nog eens in de aanbieding. De Time Keepers. Op het deksel zit een “wekkertje” waarop je kan aangeven welke kooktijd het voedselproduct heeft wat in de Time Keeper zit. Een heel mooi handigheidje. Zo kan je de voedselproducten fijn bewaren in deze mooie Time Keepers en hoef je de verpakking niet te bewaren, de kooktijd te onthouden of op de gok te koken.

time keepersset

Zoals je op de afbeelding ziet, zijn de Time Keepers ook los verkrijgbaar. Maar dan geld er geen actie prijs. Deze is alleen geldig als je het set aanschaft.

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van januari een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

cornetparty - dank u wel cadeau

Bonuscadeau

mando junior en speedy mando of exclusieve schalenset - bonuscadeau

Of het cadeau van pagina 84 uit de catalogus.

Extra bonuscadeau

superchef of messenset - extra bonuscadeau

Super bonuscadeau

Ultrapro cocottes of ultrapro - super bonuscadeau

 

Een prachtige folder weer! Ik vind dat er heel leuke aanbiedingen zijn. Maar ook de cadeau’s voor de gastvrouwen/ -heren zijn ook heel leuk. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe producten verkrijgbaar.

Zelf ben ik erg benieuwd naar de MFV Mini Domes en de recepten. Maar ook in de Cornet Party. En hoe leuk is het cadeautje voor alle gasten en klanten?

Elke week komen er extra aanbiedingen online:

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50862 Promotiefolder Januari 2019

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

 

maandfolder januari 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

9 gedachten over “Tupperware #43: Maandfolder januari 2019

  1. Hoi Liesbeth wij hebben afgesproken dat je a.s. dinsdag bij mij party zou houden, maar dat wil.ik graag verzetten en ik kan je telefoonnummer niet meer vinden bel je me even …….. groetjes margo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge