Geplaatst in Aanbieding, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #54: Maandfolder april 2019

Vandaag is het 1 april 2019. En vandaag gaat de maandfolder april 2019 in. Deze maand is het thema: “Gezond genieten”. Een folder vol met aanbiedingen, die je helpen om gezonder en minimalistisch te leven.  Naast de aanbiedingen zijn er ook prachtige cadeau’s voor de gastvrouwen en -heren te krijgen. Op elk niveau zijn er verschillende keuzes qua cadeau’s. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder wat de aanbiedingen en cadeau’s zijn!

Maandfolder maart 2019

Stomende aanbieding

De eerste aanbieding uit de folder is de Micro Urban Family. Perfect voor het stomen van eten, koken van rijst en pasta. Een 3-in-1 combipan. Bij de Micro Urbam Family is ook een receptenboekje vol met inspiratie recepten en gebruiksaanwijzingen verkrijgbaar.

micro urban family

Kip met dragonmosterd en gestoomde wortelen

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

 

Dit keer is het een heel handig Handvergietje in de kleur roze. Perfect voor het afspoelen van groente of fruit of juist voor het afgieten van groenten uit een pot of blik.

handvergietje

Premieartikel

Het premieartikel deze maand is de Ecofles 2 L. Perfect om mee te nemen naar een picknick of onderweg in de auto. Maar ook om op tafel te zetten, tijdens het eten of op je bureau om er voor te zorgen dat je 2 liter water op een dag drinkt.

ecofles 2 l

Mando Junior

De Mando Junior met een gratis ideeënfolder is weer als aanbieding verkrijgbaar deze maand. Echt een heel fijn snij apparaat voor het snijden van plakjes in verschillende diktes. Ik gebruik hem zelf vaak voor het snijden van komkommerplakjes.

mando junior

Vlijmscherpe aanbieding

De messen zijn weer als set in de aanbieding! Als je dit set aanschaft krijg je het Koksmes er gratis bij! In combinatie met de Messenslijper ontzettend lang plezier van deze messen.

messenset

Eco Lunchset

Een set voor het zelf meenemen van water of ander drinken en je eigen gemaakte salade. Je kan nu een zo gezonde lunch meenemen als je zelf wilt!

eco lunchset

Microvezel set

Een heel fijn set om je huis stofvrij te houden en de ramen/spiegels/glas glanzend schoon.

micro vezelset

Smart boxen – rond

Deze smartboxen zijn vaker in de verkoop geweest. Heel handig om kleine snacks in mee te nemen.

2 smartboxen rond

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van april een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

Het Aloha set. Kommen met de maten 2 liter en 450 ml.

aloha set

Bonuscadeau

Universal jars in twee verschillende maten: 3 liter en 1,5 liter.

universal jars

Of het cadeau van pagina 8 uit de catalogus. Óf de keuze voor €50,- uit de nieuw catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

Extra bonuscadeau

Een Diepvriesdozenset met de maten 450 ml, 1,1 l en 1 liter.

diepvriesdozenset

Of €55,- uit de catalogus.

Er is een Diepvriesgids verkrijgbaar, waarin je alle informatie kan vinden over het invriezen van voedsel.

Super bonuscadeau

De AdaptaChef Sorbet voor het maken van sorbets inclusief ideeënfolder.

adaptachef sorbetmaker

Of €70,- uit de catalogus.

Nieuwe lente/zomer catalogus 2019

 

Een prachtige folder weer! Ik vind dat er heel leuke aanbiedingen zijn. Maar ook de cadeau’s voor de gastvrouwen/ -heren zijn ook heel leuk. Daarnaast zijn er veel verschillende nieuwe producten verkrijgbaar. En de aanbiedingen zijn echt heel erg gericht op een gezonde lifestyle.

Extra aanbiedingen in april:

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50865 Promotiefolder April 2019

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Maandfolder april 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge