Geplaatst in Aanbieding, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #34: Extra aanbieding week 38

In week 38 is er een extra aanbieding, naast de gewone maandaanbiedingen van september. Als je deze aanbieding zou kopen, dan heb je een mooi set in je kast staan om mee te koken, braden en bakken. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder!

Ultra aanbieding

Deze aanbieding gaat om UltraPro’s. Je kan dan de UltraPro 3,5 L met deksel 800 ml kopen. En dan krijg je de UltraPro 2 L er gratis bij. Wat inhoudt dat je een product van zo’n 50,- erbij krijgt. Je kan het ook zien als €50,- korting krijgen op dit UltraPro set.

UltraPro aanbieding week 38

maandfolder september 2018

Recept

Aanstaande woensdag deel ik een recept dat gemaakt kan worden in deze UltraPro. Ik had dit recept al ingepland staan, voordat ik wist dat de UltraPro’s in de aanbieding zouden zijn deze week. Als je benieuwd ben naar het recept, houd mijn blog woensdag in de gaten!

Recept: Gastronomische burgers

Gebruik

Waar gebruik ik de UltraPro voor? Voor mij is de UltraPro de vervanging van een stenen of ander soort ovenschaal. Deze is veel lichter en het voedsel is er ook sneller in klaar dan in andere ovenschalen.

Wat maak ik er zoal in?:

  • Lasagne
  • Vlees/vis gebakken in de oven
  • Brood
  • Cake
  • Ovenschotels
  • Burrito’s

En zo zijn er nog veel meer dingen te bedenken. Maar dit maak ik het meest in de UltraPro. Het ene doe ik in de basis, het andere in het deksel. Zoals de burrito’s en spareribs.

Daarnaast gebruik ik ook altijd de Ultradoek om de UltraPro mee schoon te maken. Je mag geen schuurspons gebruiken, omdat je dan de UltraPro beschadigd. Maar de Ultradoek lijkt op een schuurspons en doet even goed zijn werk. Ook gebruik in de Siliconen Ovenhandschoenen om de UltraPro uit de oven te halen zonder mijn handen en armen te branden. Vroeger had ik er regelmatig last van dat ik als nog een deel van mijn arm brandde aan de oven. Maar deze ovenhandschoenen zitten zo hoog dat ik nooit meer mijn armen brand!

Heb je nu interesse in deze aanbieding? Dan kan je die aanschaffen via de Tuppershop.

Heb je nog vragen over de UltraPro of wil je toch meer informatie? Dan kan je me een berichtje sturen. Dat kan hieronder of via contact.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #34: Extra aanbieding week 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge