Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware

Tupperware #32: Extra aanbieding week 36

Er is naast de maandfolder van september en de nieuwe catalogus, deze week 36 ook een extra aanbieding. Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 9 september! Dit is een prachtige aanbieding met 30% korting. Een aanbieding voor gezond, snel en makkelijke koken in de magnetron. Benieuwd? Lees dan snel verder!

101º MicroGourmet

Het gaat om de 101 MicroGourmet. Ik ben zelf helemaal weg van deze fijne stomer voor in de magnetron. Ik kook nooit mijn groenten in een pan, want dan gaan alle voedingsstoffen verloren. Maar ik stoom ze in deze pan. De voedingsstoffen blijven dan goed in de groenten zitten. Dit kan je zien doordat het vocht bijvoorbeeld niet groen is na het stomen/koken van de broccoli.

Extra aanbieding week 36 - 101º MicroGourmet

Je kan deze 101º MicroGourmet shoppen op de Tuppershop!

Heb je meer inspiratie nodig om deze prachtige pan te kopen, dan kan je dat aan mij vragen! Stel je vraag hieronder of via contact.

Zie je de aanbieding te laat? Dan kan je deze pan ook nog via de catalogus kopen voor de normale prijs of je boekt een workshop waarbij je 50% korting kan krijgen op deze pan.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge