Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra aanbiedingen week 11 & 12 – Tupperware #52

Week 11 is al voorbij, maar ik wil toch nog de extra aanbiedingen van week 11 & 12 met je delen. De ene aanbieding is een “Pasen” aanbieding, net als de MFV Cocoon, die deze maand in de verkoop is. En daarnaast nog een aanbieding voor het mooi bewaren van houdbaar voedsel. Ook een aanbieding die pas bij het thema: “Help mee aan een gezondere planeet”. Benieuwd geworden naar deze aanbiedingen? Kijk dan snel verder!

Maandfolder maart 2019

“Pasen” aanbieding

De “Pasen”aanbieding loopt van week 11 tot en met de voorraad strekt. Dus als de voorraad na week 12 nog niet op is, dan is deze nog steeds verkrijgbaar. Het gaat om de Eierdoos. Een mooie en fijne doos om je eieren in te bewaren. Zeker met Pasen in opkomst en je vast veel eieren gaat eten een heel leuke aanbieding.

Eierdoos

Clear Boxen set

Naast de Eierdoos, is er ook een nog een aanbieding met de Clear Boxen. Je kent ze vast nog wel van de Eindejaarsfolder. Zo niet neem dan daar ook even een kijkje. Deze Clear Boxen zijn perfect voor het bewaren van houdbaar voedsel. Denk aan Paaseitjes, rijst, maar ook gekleurde rietjes, paperclips …

Clear Boxen Set

De Clear Boxen zijn als set verkrijgbaar, maar ook allemaal los. Voor een leuke aanbiedingsprijs.

Eindejaarsfolder 2018

 

Dit zijn beiden twee heel leuke aanbiedingen, erg leuk naast de aanbiedingen van de maandfolder maart. Ben je nu benieuwd naar de producten of wil je ze aanschaffen? Dat kan door naar de Tuppershop te gaan. Daar kan je ze kopen.

 

Hieronder vind je de links naar de losse producten:

Afbeelding van Tupperware

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbieding week 11 & 12

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Extra aanbiedingen week 11 & 12 – Tupperware #52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge