Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware artikelen

Extra aanbiedingen maart 2020 – Tupperware #84

Alle extra aanbiedingen maart 2020, die te verkrijgen zijn, vind je terug in dit artikel. Een aantal aanbiedingen die mee gaan van de vorige maand, maar ook weer nieuwe extra aanbiedingen. Benieuwd naar alle aanbiedingen op een rijtje? Kijk dan snel verder!

Elke week van maart wordt dit artikel zo nodig bijgewerkt met nieuwe aanbiedingen.

Maandfolder maart 2018-Tupperware #10

Week 11 & 12

Wereldwaterdag is aanstaande 22 maart op een zondag. En voor deze dag zijn er 2 extra aanbiedingen beschikbaar. En het zal je niet verbazen dat dit Ecoflessen aanbiedingen zijn. Het gaat om 2 set aanbiedingen. Een set met 2 1,5 L gele Ecoflessen en een set Ecoflessen met de maten 500 ml, 750 ml, en van 1 L.

ecoflessenset 1,5l

3 ecoflessen met verschillende maten

Maandfolder maart 2019-Tupperware #51

Vanaf week 12

Dit is een extra aanbieding die vanaf week 12 gaat lopen. De aanbieding loopt zelfs helemaal door tot in de folder van april. Daarnaast is er ook nog een extra lente folder gelanceerd. Deze ga ik in een ander artikel laten zien. De extra aanbieding zijn gezellige Super kommen. Als sets en los in de verkoop.

superkommen fel gekleurd

weekend aanbieding week 13

Als extra flits aanbieding alleen vrijdag 27 maart tot zondagavond 29 maart deze prachtige 1+1 aanbieding met VentiSmarts. Je kan combineren zoals je zelf wilt. Dus 1 lage en een hoge, 2 hoge of 2 lage.

ventismarts 1,8

 

De extra aanbiedingen maart 2020 waren en zijn weer geweldig. De aanbiedingen zijn beschikbaar naast de maandfolder van maart. Grijp nu je kans om van deze aanbiedingen gebruik te maken! Je vind de producten in de Tuppershop. Vind je ze daar niet? Vraag er dan naar aan mij. Mijn contactgegevens vind je hier.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbieding maart 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Extra aanbiedingen maart 2020 – Tupperware #84

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge