Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware artikelen

Extra aanbiedingen februari 2020 – Tupperware #81

Alle extra aanbiedingen februari 2020, die te verkrijgen zijn, vind je terug in dit artikel. Een aantal aanbiedingen die mee gaan van de vorige maand, maar ook weer nieuwe extra aanbiedingen. Benieuwd naar alle aanbiedingen op een rijtje? Kijk dan snel verder!

Elke week van februari wordt dit artikel zo nodig bijgewerkt met nieuwe aanbiedingen.

Week 6

In deze week liep de aanbiedingen, die in januari ook al liepen. Namelijk de MFV Mini Hartjes en de Smartclip Mini Hartjes. Perfect voor Valentijnsdag. Maar ook op andere momenten te gebruiken, als je wat liefde wilt geven in de vorm van een lekker gebakken gebakje of een doosje met wat lekkers erin.

MFV mini Hartjes - Paars SmartClip mini hartjes

Week 7 & 8

In deze 2 weken van februari is er een extra aanbieding met spatels. Namelijk de Flessenspatel en de Siliconen Spatel. Heel fijne en handige producten om alles goed mee schoon te maken, uit te schrapen, uit te likken. Zodat er geen restjes achterblijven in potten, pannen enz.

siliconen spatel en flessenspatel - extra aanbieding februari 2020

Week 8 & 9

Deze weken zijn er verschillende Disney Prinsessen sets verkrijgbaar voor een leuke actie prijs van €10,-. Je kan kiezen uit Belle, Assepoester, Ariël, Sneeuwwitje, Jasmine. Het setje bestaat uit een Ecofles van 310 ml en een Snackdoosje.

disney prinsessen sets

 

De extra aanbiedingen februari 2020 waren en zijn weer geweldig. Sommige zijn nog steeds verkrijgbaar, naast de maandfolder van februari. Dus grijp je kans! Je vind de producten in de Tuppershop. Vind je ze daar niet? Vraag er dan naar aan mij. Mijn contactgegevens vind je hier.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbiedingen februari 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge