Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware artikelen

Tupperware #57: Extra aanbieding week 16 & 17

Het blijft een terugkerend fenomeen om een week later een artikel online te zetten over een aanbieding die loopt. Ook deze keer is dat het geval. Ik probeer daar verandering in aan te brengen, maar ik moet regelmatig aan mezelf denken en mijn werk komt daarom op nummer 2.

Deze week is het een extra aanbieding van wek 16 & 17. Het is een heel leuke, fijne en handige aanbieding. De aanbieding houd 2 + 1 gratis in. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Maandfolder april 2019

Keukenhulpjes

Keukenhulpjes kun je niet missen in je keuken. Zeker deze niet. Deze zijn voor dagelijks gebruik. De serveerlepel voor het opscheppen van eten, de flessenspatel voor het schoonmaken van schaaltjes, potten, blikken, enzovoorts. En de klopper voor het kloppen van sausjes, beslag en meer van zulke activiteiten.

keukenhulpenset

Heb je al een van deze keukenhulpjes uit dit set en heb je geen interesse in dit hulpje? Geef hem dan cadeau aan bijvoorbeeld je moeder, vriendin, zus, ….

 

Ik zie het toch?! Een heel leuke aanbieding, erg leuk naast de aanbiedingen van de maandfolder april.ย Ben je nu benieuwd naar de producten of wil je ze aanschaffen? Dat kan door naar deย Tuppershopย te gaan. Daar kan je al deze producten vinden.

Afbeelding van Tupperware

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbiedingen week 16 & 17

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #57: Extra aanbieding week 16 & 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge